5cdb08d2-5b09-4d77-9f9b-cf993e4e5eeb

2022-04 Las claves de la captación según Michele Di Sei.

El proper dimecres 4 de maig pel matí (convocatòria a les 9:00) tindrem una formació amb Michele di Sei, un arquitecte romà que ha construït tota la seva carrera al món immobiliari. Actualment és formador i coach del Programa de Productivitat “The Moneymaker”, ponent del curs “El teu Assistent Perfecte” i coach personal d’rellevants gerents immobiliaris a Espanya, Itàlia i America Llatina.

Michele di Sei és coach i formador immobiliari a nivell internacional. Fa anys que di Sei imparteix cursos de formació i dóna coaching tant a Espanya, Amèrica del Sud, Itàlia, EUA i ajuda molts professionals immobiliaris a aconseguir els seus objectius. Ha treballat durant els últims 10 anys a la indústria immobiliària. Amb l’equip Michele di Sei team va arribar a ser un dels Top 5 agents per volum de vendes a Espanya. Ha estat ponent a diversos congressos immobiliaris a Espanya, Itàlia i Estats Units. Entre les seves especialitzacions hi ha l’exercici i el desenvolupament de “Mega Equips” immobiliaris. A més, és fundador del grup de Facebook “Laboratori Immobiliari” i creador del Podcast “Marmi´s”. Reconegut com un expert immobiliari a nivell mundial.

> Gratuït pels dos primers membres d’agències d’AICAT GARRAF, els següents a 10 € més IVA per persona (ho girarem pel compte bancari).

> Ho farem al Camping Vilanova Park. El cafè de l’intermedi està inclòs, el menú per dinar del Restaurant Mas Roquer del Càmping costa 18 euros i aqui teniu el formulari per fer la inscripció:

> Es prega confirmar la vostra assistència el més aviat possible.

Per fer previsions d’espai si us plau apunteu-vos a la sessió d omplint el següents formulari:

Formulari d’inscripció